Organizasyonlarda Şişme Oyuncak

İzmir Şişme Oyun Parkuru Kiralama

Açık hava etkinlikleri, outdoor aktiviteleri ve piknik organizasyonları gibi organizasyonları en ince ayrıntısıyla mükemmel bir şekilde organize etmek isteyeceksiniz. Hem organizasyona ev sahipliği yaptığınız için etkinlik takvimi konusundaki hassasiyetinizi, hem de konuklarınıza güzel vakit geçirme gayretinizi anlıyor ve sizlere organizasyon sektöründe tecrübeli olan bir organizasyon firması olarak bir takım önerilerde bulunmak istiyoruz. Şişme oyuncak kurulumu da bu önerilerimizin başında geliyor.

Açık Hava Organizasyonlarında Şişme Oyuncak Tercihi

Açık hava organizasyonları, outdoor aktiviteleri gibi etkinliklerde misafirlerin ilgisini çekmek kapalı alan aktivitelerine göre daha zordur. Bu yüzden, misafirler için dikkat çekici aktiviteler planlamakta fayda var. Etkinlik takviminize dahil edeceğiniz aktiviteler, her yaş grubuna hitap etmeli ve süresiz olmalı. Yani organizasyon boyunca konukların istediği zaman iyi vakit geçirebilmeleri sağlanmalı. Organizasyonlarda her yaş grubuna hitap eden ‘şişme oyuncak’lar ile de açık hava organizasyonlarınızı herkes için keyifli ve eğlenceli hale getirebilirsiniz.

Organizasyonlarda Şişme Oyuncağın Gerekliliği

İsterseniz 3 yaşındaki çocuğunuz için evinizin bahçesinde bir doğum günü organizasyonu düzenleyin, ya da otel gibi mekanların açık alanlarında her yaş grubu için temalı bir parti organize edin. Çalışanlarınıza motivasyon amaçlı bir şirket pikniği planlamak da isteyebilir, ya da öğrencileriniz için yeni bir eğitim öğretim hayatı için bir piknik aktivitesi düzenlemek isteyebilirsiniz. Bir organizasyonda olması gereken temel ihtiyaçlar yanında, katılımcılarınızın keyifli vakit geçirmeleri için ihtiyaç duyacağınız etkinlik ve aktiviteler konusunda, profesyonel organizasyon ekibimiz bu gününüzü kusursuz bir şekilde planlayacaklar. Organizasyon ve etkinliklerinizde kullanacağınız şişme oyuncaklar ile, her yaş grubuna hitap edebilecek, misafirlerinize gün boyu güzel vakit geçirebilecekleri bir aktivite hediye edebileceksiniz. Firmamız bünyesinde bulundurduğumuz ve birçok organizasyonda da yer verdiğimiz şişme oyuncaklar organizasyonlarınıza renk katacak, dolu dolu bir etkinlik planı yapmanıza olanak sağlayacaktır.

Outdoor Aktivitelerde Tercih Edebileceğiniz Şişme Oyuncak Çeşitleri

Hem çocuklara hem de yetişkinlere hediye edebileceğiniz birçok şişme oyun parkuru çeşidi bulunuyor. Şişme oyuncakları tanıyarak, organizasyon türüne, konseptinize, organizasyon mekanına ve konuklarınıza en uygun şişme oyun parkurlarına karar verebilir, doğru bir seçim yapabilirsiniz.

Çocuklar İçin Kiralayabileceğiniz Şişme Oyuncak Çeşitleri

    • Akvaryum Zıpzıp: 1 ile 6 yaş grubu arası çocuklar için uygun bir oyuncak olan zıpzıp, küçük misafirlerinizin güvenli bir oyuncakta keyifli vakit geçirmelerini sağlayabilir. Tamamen yumuşak olan pvc malzemeden üretilmiş olan oyuncak, en az 1 adet profesyonel animatörümüz tarafından kontrol ediliyor. Çocuklarla yakından ve birebir olarak ilgilen çocuk animatörlerimiz, ayı zamanda parkur başında çocukların güvenliğinden de sorumlular. Akvaryum zıpzıp oyun parkurunun üzerinde akvaryum ve balık figürleri bulunur. Küçük yaş grubu çocuklar için keyifli bir oyuncaktır.
    • Top Havuzu: 1 yaş ile 6 yaş grubu arası çocuklar için uygun bir oyuncaktır. Eğlenceli, keyifli ve güvenli bir oyuncaktır. Yumuşak pvc malzemeden üretilmiş bir oyuncak olduğu için ve de şişme oyun parkurunun başında, çocukların güvenliğinden sorumlu olan profesyonel bir animatörümüz bulunduğu için, çocuklarınızı şişme oyun parkurlarına emanet edebilirsiniz.
    • Renkli Kaydırak: İçerisinde tırmanma merdivenleri ve kaydırak bulunan oyun parkuru, 1 ile 6 yaş grubu arası çocukların kullanımına uygundur. Çocukların fiziksel becerilerini geliştiren, keyifli vakit geçirmelerini sağlayan bir oyuncaktır. Palyaço kaydırak, Sunger Bob temalı kaydırak gibi çeşitleri bulunur. Farkı oyun parkurunun üzerindeki figürler ve gölgelik ekipmanının da bulunmasıdır. Renkli kaydırağın başında da diğer oyun parkurlarında olduğu gibi, profesyonel çocuk animatörü bulunur.

Yetişkinler İçin Kiralayabileceğiniz Şişme Oyuncak Çeşitleri

Çocuklar için olduğu gibi, organizasyonunuzdaki yetişkin misafirlerinize de hitap edebileceğiniz onlarca çeşit şişme oyun parkuru seçeneğiniz var.

    • Canlı Langırt: Şişme oyun parkurları içinde en çok bilinen, her yaş grubu için en fazla keyif alınan şişme oyuncaklardan biridir. Tüm dünyada kabul gören, bilinen ve sevilen bir evrensel spor olan futbolun, şişme oyun parkurlarına uyarlanmış halidir. Hem çocuklar hem de yetişkinler için canlı langırt oyununu tercih edebilirsiniz. Ancak diğer şişme oyun parkurlarına göre daha büyük bir oyuncak olduğu için, açık hava organizasyonlarında tercih edilmeli ve mümkünse organizasyon mekanının en geniş alanına konumlandırılmalıdır.
    • Gladyatör: Hem bireysel hem de takım olarak oynanabilen bir şişme oyun parkurudur. Oyuncular büyük bir alana yayılmış olan şişme oyun parkurunun üzerindeki yükseltiden, uzun sopalarla birbirlerini düşürmeye çalışırlar. Eğlenceli ve keyifli bir aktivitedir. Özellikle takım oyunları halinde oynandığında, organizasyonda çok keyifli ve heyecanlı anlar yaşanabilir.
    • Sumo Güreşi: Açık hava aktivitelerinde çok sık rastladığımız oyun ve oyuncaklardan biridir sumo güreşi. Sumo güreşçisi kostümlerini giymiş olan yarışmacılar birbirlerini parkurun dışına çıkararak yere yatırmaya çalışırlar.
    • Tırmanma Dağı: 10 metre yüksekliğe sahip olan bu oyun parkuru, organizasyonların en eğlenceli ve en heyecanlı oyun parkurudur. Adrenalin dolu bir oyuncak olan tırmanma dağında, emniyet kemerleri ve halatlarla gerekli güvenlik önlemleri alındıktan sonra, aynı anda 3 adet kullanıcı tırmanma dağına tırmanmaya başlar. Yüksek ve geniş bir şişme oyun parkuru olduğu için, organizasyon mekanının açık alan olması ve geniş bir alan olması gerekir.